HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικός θάνατος μέσα στις φλόγες για 48 ανθρώπους στη Ρωσία

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες σε εμπορικό κέντρο με κι...

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες σε εμπορικό κέντρο με κινηματογραφικές αίθουσες στην πόλη Κεμέροβο της Σιβηρίας.
Ακόμα 27 εξακολουθούν να αγνοούνται ενώ μεταξύ των θυμάτων είναι πιθανό να βρίσκονται και 41 παιδιά, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.
Η πυρκαγιά, όπως μεταδίδει το BBC, ξεκίνησε από τον τελευταίο όροφο του συγκροτήματος Winter Cherry ενώ τα περισσότερα από τα θύματα βρίσκονταν στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Τουλάχιστον 660 μέλη των σωμάτων ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Η αιτία της φωτιάς δεν έχει εξακριβωθεί αλλά οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα.
Εκτός από κινηματογραφικές αίθουσες, το εμπορικό κέντρο, που άνοιξε το 2013, περιλαμβάνει εστιατόρια, σάουνα, αίθουσες μπόουλινγκ κι έναν μικρό ζωολογικό κήπο.
Πιστεύεται πως η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα, στο τμήμα του συγκροτήματος όπου βρίσκονται οι χώροι ψυχαγωγίας. Η οροφή σε δύο σινεμά κατέρρευσε.
Η μακάβρια λίστα των θυμάτων περιλαμβάνει μέχρι στιγμής εννέα παιδιά, οι σοροί των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεως της Ρωσίας, 41 παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.