HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το νέο έτος 2018 μέσα σε γιορτινό κλίμα, με την ...

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το νέο έτος 2018 μέσα σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχήθηκε ευημερία και ανάπτυξη. Αργότερα στον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε την θέσπιση κινήτρων που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν καθώς και την υλοποίηση υποδομών, οι οποίες είναι εντελώς αναγκαίες προκειμένου να υπάρξει ανταγωνιστικότητα. Ο κ. Μαρλαφέκαςεπίσης τόνισε την άριστη συνεργασία που έχει με τον Υπουργό κ. Χαρίτση.

Ο κ. Χαρίτσης ζήτησε περισσότερη δουλειά από όλους και έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της χώρας μέσα στο 2018. Αντίστοιχα και ο πρόεδρος του Enterprise Greece ανέφερε ότι οι εξαγωγές έχουν μία ανοδική πορεία. Οι βουλευτές της Αχαΐας ζήτησαν βοήθεια και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κράτους. Μέσα στο ίδιο κλίμα μίλησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος τονίζοντας τη σπουδαιότητα της στήριξης του κράτους.

Χαιρετισμούς επίσης απεύθυναν οι βουλευτές νομού Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Enterprise Greece κ. Στάικος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.