HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτος στόχος των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων η προσέλκυση του κοινού

Την Πάτρα θα επισκεφθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ). Ενα απ...

Την Πάτρα θα επισκεφθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ).

Ενα από τα βασικά κριτήρια στην τελική επιλογή των αθλημάτων θα είναι να έχουν την καλύτερη δυνατή θέαση για το κοινό που θα παρακολουθήσει τους Παράκτιους.

Τα δέκα βασικά αθλήματα που έχει προτείνει η Πάτρα στο φάκελο διεκδίκησης να διοργανώσει είναι τα εξής: Ποδόσφαιρο άμμου, χειροσφαίριση (χάντμπολ) στην άμμο, μπιτς βόλεϊ, μπιτς τένις, πάλη στην άμμο, ιστιοπλοΐα, κωπηλατικό σπριντ, κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, γουότερ πόλο και κολύμβηση με βατραχοπέδιλα.

Επιπλέον, η Πάτρα έχει δηλώσει ότι μπορεί να διοργανώσει άλλα τρία αγωνίσματα: Θαλάσσιο σκι, αγώνες με κανό και άκουαθλον. Η πόλη θα διοργανώσει μέχρι δέκα από τα προαναφερόμενα αθλήματα (είναι κανόνας στους παράκτιους μεσογειακούς).

Ο βασικός κορμός των αθλημάτων θα είναι αυτά που περιγράφονται στο φάκελο διεκδίκησης, αλλά η ΔΕΜΑ μπορεί σε συνεργασία με την διοργανώτρια πόλη να κάνει κάποιες σημειακές τροποποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.