HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφορεί 9/2 το εβδομαδιαίο ένθετο της εφ. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για τα Καλάβρυτα

Η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ανταποκρινόμενη στον ρόλο της ως «Περιφερειακή εφημερίδα» δεν μένει στην καταγραφή της καθημερινότητας στην Π...

Η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ανταποκρινόμενη στον ρόλο της ως «Περιφερειακή εφημερίδα» δεν μένει στην καταγραφή της καθημερινότητας στην Πάτρα, και με συνέπεια είναι η φωνή ολόκληρου του Ν. Αχαΐας. Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θα κυκλοφορεί με το ένθετο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΛΑΥΡΑ», ένα ένθετο για όλη την επαρχία Καλαβρύτων που θα πιάνει τον σφυγμό, τις αγωνίες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. 
Κάθε Παρασκευή, μαζί με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» διαβάζουμε και την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΛΑΥΡΑ».
Πλέον η ιστορική πόλη των Καλαβρύτων και το σύνολο της ιστορικής μας επαρχίας έχουν εβδομαδιαίο βήμα με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», μηνιαίο με την «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» και φυσικά το καθημερινό ηλεκτρονικό μέσο «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS» σε μία συνεργασία που δίνει δύναμη στην περιοχή μας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.