HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Super League: Δείτε όλα τα στιγμιότυπα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής

Πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 για την 19η αγωνιστική τ...

Πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 για την 19η αγωνιστική της Super League κι έμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 42 βαθμούς έναντι 43 του ΠΑΟΚ που φιγουράρει μόνος πρώτος μετά το 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αστέρας που σταμάτησε το σερί εννέα νικών του Ολυμπιακού, προηγήθηκε στο 21΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 39΄ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ που έφθασε τα 12 στη διοργάνωση.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64΄ Ισνάλδο), Τόνσο, Κυριακόπουλος (74΄ Ντουντού), Μανιάς (84΄ Καλτσάς).
Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (85΄ Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70΄ Οφίε), Μάριν (46΄ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

Απέδρασε από το Αγρίνιο με Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Παρότι ο Παναιτωλικός «μπλόκαρε» τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Αγρίνιο, χάρις σε πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87ο λεπτό.
Την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που αν και δυσκολεύτηκε, πήρε το «τρίποντο» στην έδρα του Παναιτωλικού με 1-0.
Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες (89’ Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Κλέσιο (68’ Βασιλούδης), Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (77’ Σάχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (57’ Μακ), Ελ Καντουρί (21’ Μπίσεσβάρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ, 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (40΄) και Λιβάγια (64΄), έτσι στρέφει την προσοχή της στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (73΄ Γιακουμάκης).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα (74΄ Λινάρδος), Ακόστα (57΄ Παντελίδης), Καραγιάννης, Τσούκαλος (62΄ Μπούτνικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.