HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντικαθίστανται οι πυλώνες της ΔΕΗ από τις ζημιές - Αναγκαία η συντήρηση του εφεδρικού δικτύου

Βλασία 14/1/2018 Αντικαθίστανται σήμερα Κυριακή 14/1, οι πυλώνες τις ΔΕΗ που υπέστησαν ζημιές στην τελευταία κακοκαιρία σε Βλασία, Μετ...

Βλασία 14/1/2018
Αντικαθίστανται σήμερα Κυριακή 14/1, οι πυλώνες τις ΔΕΗ που υπέστησαν ζημιές στην τελευταία κακοκαιρία σε Βλασία, Μετόχι, Μάνεσι. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, από το πρωί, τοποθετούν νέους πυλώνες, όπου έχουν καταστραφεί. Ακολουθούν σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, οι αντκαταστάσεις πυλώνων στα χωριά της νότιας γραμμής, Πάος, Σειρές Τριπόταμα κλπ.
Θα πρέπει να επισημάνουμε οτι πέραν των εργασιών στις συγκεκριμένες γραμμές υψηλής τάσης, θα πρέπει να γίνει άμεσα και η συντήρηση του εφεδρικού (παλαιού δικτύου) από Κλειτορία προς Καλάβρυτα. Το συγκεκριμένο δίκτυο λόγω της εγκατάλειψής του δεν μπορεί να "σηκώσει" μεγάλο φορτίο και η λειτουργία του όποτε χρειαστεί, δεν αντέχει πλέον των 15 ωρών λειτουργίας. Να θυμίσουμε οτι το συγκεκριμένο εφεδρικό δίκτυο, χρεισιμοποιήθηκε προσωρινά στην ηλεκτροδότηση, μόνον της πόλης των Καλαβρύτων, την ημέρα του γενικού μπλακ-άουτ την προπαραμονή των Χριστουγέννων, έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές της κύριας γραμμής.
Τέλος να τονίσουμε την επιβαλόμενη συντήρηση, από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ, όλων των δικτύων για να μην παρουσιαστεί και πάλι το λυπηρό και επικίνδυνο φαινόμενο της διακοπής ηλεκτροδότησης που σε αρκετά χωρία ξεπέρασε τις τεσσερις ημέρες...
Πάος
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.