HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα πέντε σκιέρ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι πέντε φίλοι καταπλακώθηκαν ...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα πέντε σκιέρ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι πέντε φίλοι καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα, με αποτέλεσμα ο ένας να βρει τραγικό θάνατο.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ένας 31χρονος σκιέρ διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γρεβενών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από τη χιονοστιβάδα την ώρα που επιχειρούσε κατάβαση με παρέα snowborders, σε σημείο όπου είχε καλυφθεί από παχύ στρώμα χιονιού.Οι φίλοι του όταν διαπίστωσαν ότι χάθηκε, ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, οι οποίοι αφού τον εντόπισαν τον μετέφεραν στο σαλέ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν πως για δύο ώρες έγινε προσπάθεια ανάνηψης.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους (μεταξύ της παρέας και δύο κοπέλες). Σχετικά με τα αίτια του θανάτου του σκιέρ, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν φέρει εκδορές στο σώμα του από κάποιον τραυματισμό, αλλά ούτε και σημάδια από κάποιο χτύπημα. Τα πρώτα συμπεράσματα, οδηγούν στο γεγονός πως πέθανε από ασφυξία, αφού έχασε τις αισθήσεις του. 

Όπως διευκρίνισε στον ΣΚΑΙ ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης, «ο άτυχος άνδρας δεν χτύπησε πάνω σε δέντρο. Δεν έφερε κανένα εξωτερικό σημάδι από χτύπημα, φαίνεται ότι απεβίωσε από ασφυξία, από τον όγκο χιονιού που τον καταπλάκωσε».

Τοπικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως το χιονοδρομικό δεν λειτουργούσε λόγω ομίχλης και η πενταμελής παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard εκτός πίστας, σε κορυφή όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Το δυστύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνέβη στην πίστα «Γαλανή».
Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο νεκρός σκιέρ είναι γιος ενός γνωστού αγγειοχειρουργού των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.