HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλο το ρεπορτάζ για το αιματηρό επεισόδιο στην Δάφνη Καλαβρύτων

Για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος (Μ.Μ)  από την Δάφνη Καλαβρύτων  (είναι σοβαρά τραυματισμένος),  όταν διαπλη...

Για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος (Μ.Μ)  από την Δάφνη Καλαβρύτων (είναι σοβαρά τραυματισμένος), όταν διαπληκτίστηκε  με δυο συμπατριώτες μας από το Πάος και τα Τριπόταμα (διαβάστε την πρώτη είδηση εδώ). 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com. στην διασταύρωση της Πατρών - Τριπόλεως ("111") με την Δάφνη Καλαβρύτων, συναντήθηκαν δυο οχήματα. Στο ένα οδηγούσε ο 27χρονος από την Δάφνη και στο άλλο δύο άτομα 23 και 24 ετών από το Πάος και τα Τριπόταμα αντίστοιχα. Οι δύο οδηγοί λογομάχησαν, πιθανόν για προτεραιότητα, με τον ένα να βγάζει αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και να τραυματίζει σοβαρά τον 27χρονο στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως οι δύο, πήραν τον αιμόφυρτο 27χρονο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Κλειτορίας. Ο ένας παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο άλλος όμως, εξαφανίστηκε και αναζητείται.
Ο 27χρονος  τραυματίας (Μ.Μ.)λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Κ.Υ.Κλειτορίας, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, για πολύ λίγο δεν χάθηκε η ζωή του  αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και υποβάλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Για την υπόθεση διενεργεί έρευνες το Α.Τ.Κλειτορίας.
(φωτό αρχείου)
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.