HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Μαχαιρώματα κοντά στην Δάφνη Καλαβρύτων μεταξύ δύο οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com οδηγοί δυο οχημάτων διαπληκτίστ...

Μαχαιρώματα κοντά στην Δάφνη Καλαβρύτων μεταξύ δύο οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com οδηγοί δυο οχημάτων διαπληκτίστηκαν με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να προκαλεί σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο έτερο οδηγό. Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Κ.Υ.Κλειτορίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρίπολης αφού η κατάσταση του είναι σοβαρή. Σύμφωνα πάντα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kalavrytanews.com το περιστατικό έγινε στην διασταύρωση της Δάφνης Καλαβρύτων με την "111" και οι εμπλεκόμενοι είναι κάτοικοι από τα χωριά μας. Οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν πιθανόν για την προτεραιότητα των οχημάτων τους, βγήκαν έξω και ο ένας τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και αμέσως τον μετέφερε στο Κ.Υ.Κλειτορίας  Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.