HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ": Όσες πιο πολλές παραστάσεις στον τόπο μας, τα Καλαβρυτοχώρια μας

Ένας βλάκας.... όχι όχι δύο είμαστε και ο μισός έχει σκάσει από την ζήλεια του. Άχ Ψαθά μου εσύ... Ναι ναι μεγάλο ασκέρι. Δυο δυο στην σ...

Ένας βλάκας.... όχι όχι δύο είμαστε και ο μισός έχει σκάσει από την ζήλεια του. Άχ Ψαθά μου εσύ... Ναι ναι μεγάλο ασκέρι. Δυο δυο στην σκηνή. Θα μας χαρείτε όλοι σας. Η σκηνοθεσία της ομάδας άπαιχτη... ΔΕΚΑ+5... κι εμείς ψάχνουμε ο ένας τον άλλον.
Σίγουρα εσείς που μας αγαπάτε θα βρείτε και τον μισόν. {αυτός μουτρωμένος είναι πάντα μια ζωή προβλήματα}.
Άχ αυτό το κείμενο μαγικό....
Γελάμε γελάμε γελάμε.
Ναι είμαστε οι ταξιδευτές της πρόζας της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας.
Κανείς δεν θα πίστευε πριν μερικά χρόνια που ξεκινήσαμε ότι θα μπαίναμε στην δέκατη χρόνια προσφοράς γέλιου με πάντα την είσοδο στις παραστάσεις μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Το γέλιο μας είναι αληθινό σαν το νερό γάργαρο.
Το προσφέρουν οι ταξιδευτές μας απλόχερα στον κόσμο που είναι γεμάτος σκοτούρες στεναχώριες προβλήματα.
Χτυπάμε την κρίση με γέλιο.
Σας θυμίζουμε ότι στις 3 Αυγούστου του 2017 στην Κέρτεζη μείναμε στις 302 δωρεάν καταγεγραμμένες παραστάσεις.
Φέτος το μπουλούκι μεγάλωσε άνθισε με νέους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και την προσφορά τους στον άνθρωπο.
Σφιχτά πιασμένοι όλοι εμείς σας στέλνουμε μήνυμα ότι ...οσονούπω...θα σκάσουμε μύτη. Οι συναντήσεις μας κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο στάδιο της πόλης μας.
Άπειρα τα ευχαριστώ μας σε αυτούς που μας βοηθούν αναγνωρίζοντας την προσφορά της ομάδας των ταξιδευτών της πρόζας... Με όλους εσάς δίπλα μας και με το δεξί μας εμείς μπαίνουμε στην δέκατη χρονιά της προσφοράς μας στον άνθρωπο...... Μην μας χάσετε...!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Επειδή η ομάδα δημιουργήθηκε από την Ταμία της ΈΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, κα Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, όλα αυτά τα χρόνια αυτή η ομάδα κράτησε ζωντανή την Ένωση στις καρδιές των Καλαβρυτινών της Πάτρας και όχι μόνο.
Τώρα δε που φτάσαμε στις 302 παραστάσεις, ελπίζουμε η Ένωση να γίνει πάλι Σύλλογος Δυνατός, όπως ήταν…
Μπορεί κάποιους να ενοχλεί που Σημαία μας Συνεχίζει να είναι ο Σύλλογός μας, όμως εμείς είμαστε και θα είμαστε η “ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ” που δημιουργήθηκε στον Σύλλογό μας στο τέλος του 2008.
Περιμένουμε το καλοκαίρι να δώσουμε όσες πιο πολλές παραστάσεις στον τόπο μας, τα Καλαβρυτοχώρια μας (μας ακούτε κ Δήμαρχε Γιώργο Λαζουρά;;;)
Οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» ευχαριστούν την «Φωνή» για την στήριξή της από τον πρώτο χρόνο των παραστάσεών μας. 
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, ένα Νέο Έτος για εμάς τους Έλληνες με λιγότερες στερήσεις… Σε όλους τους Καλαβρυτινούς όπου και να βρίσκονται… και στην «Φωνή» μας πάντα τα μολύβια της καλοξυσμένα..!!!!
Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.