HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η πρόκριση χάθηκε στο Ζάγκρεμπ

Η Ελλάδα δεν εντυπωσίασε, δεν κατάφερε να ανησυχήσει στιγμή τους Κροάτες σε ό,τι αφορά την πρόκριση και δεν είχε παρά ελάχιστες καλές στ...

Η Ελλάδα δεν εντυπωσίασε, δεν κατάφερε να ανησυχήσει στιγμή τους Κροάτες σε ό,τι αφορά την πρόκριση και δεν είχε παρά ελάχιστες καλές στιγμές, όμως παρουσιάστηκε σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι του "Μάξιμιρ", κερδίζοντας το χειροκρότημα και την εκτίμηση του κόσμου (0-0). Ζέκα, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος οι κορυφαίοι.
Τουλάχιστον, η Ελλάδα τελείωσε την προσπάθειά της με την εικόνα της προσπάθειας και της μαχητικότητας. Έκανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και άφησε τον κόσμο με πολλά «εάν», αυτά του πρώτου αγώνα. Όμως, με τα «εάν» δεν γράφεται η ιστορία. Και η ιστορία έγραψε πως η Κροατία θα είναι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (58' Φορτούνης), Μπακασέτας (58' Γιαννιώτας), Μήτρογλου (78' Πέλκας)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Μόντριτς (91' Μίτροβιτς), Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (86' Ρέμπιτς), Κάλινιτς (78' Κράβαριτς), 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.