HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Μακεδονία ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου πραγματοποίησε εκδρομή σε πανέμορφα μέρη της Μακεδονίας. Οι ίδ...

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου πραγματοποίησε εκδρομή σε πανέμορφα μέρη της Μακεδονίας.
Οι ίδιοι μας ενημερώνουν:  
"Επισκεφθήκαμε το πανέμορφο μοναστήρι της Παναγίας Μικροκάστρου στην Σιάτιστα Κοζάνης το οποίο είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.
Απολαύσαμε την επιβλητική ομορφιά των Πρεσπών, έναν απέραντο υδάτινο «καμβά». 
Βρεθήκαμε σε μια από πιο γοητευτικές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, την Καστοριά, με πλούσια φύση & ιστορία. Περπατήσαμε δίπλα στην λίμνη απολαμβάνοντας την μοναδική αντανάκλαση της πόλης μέσα στα νερά της & η βόλτα μας στη περιοχή «Ντολτσό», μέρος της παλιάς πόλης, μας «ταξίδεψε» στο παρελθόν.
Και φυσικά από την εκδρομή μας δεν θα μπορούσε να λείψει η επίσκεψη μας στο μαγευτικό χωριό του Νυμφαίου, ένα ζωντανό πίνακα ζωγραφικής με τα πέτρινα καλντερίμια του & τα επιβλητικά αρχοντικά του. Διανύοντας ένα πέτρινο μονοπάτι βρεθήκαμε & στο καταφύγιο της αρκούδας στο Περιβαλλοντικό Κέντρο «Αρκτούρου».
Η φύση μας παρέσυρε και μακάρι μέσα από τις φωτογραφίες μας, να μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες & τα χρώματα που αντικρίσαμε… 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους φίλους που με την καλή τους διάθεση συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδρομής & ανανεώνουμε το ραντεβού με όλους για την επόμενη…
Με εκτίμηση το Δ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.