HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Στα πλαίσια της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) υπό την προεδρία του κ. Ν. Κ. Αλιβιζάτου, για την ανάδειξη επι...

Στα πλαίσια της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) υπό την προεδρία του κ. Ν. Κ. Αλιβιζάτου, για την ανάδειξη επικεφαλής στη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Αχαΐας. Τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 συνεδρίασε στη Πάτρα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Αχαΐας για την ανάδειξη επικεφαλής στη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

Στη ΝΟΕ Αχαΐας συμμετέχουν ο Υπεύθυνος της ΝΟΕ: Χρήστος Μπούρας και τα μέλη της ΝΟΕ:  Ζαχαρίας Χρήστου(εκ/πος Σ. Θεοδωράκη), Νίκος Μοίραλης (εκ/πος Φ. Γεννηματά), Θανάσης Πετρόπουλος(εκ/πος Ν. Ανδρουλάκη),  Δημήτρης Σαρδελιάνος και Βαγγέλης Τσιώτσης (εκ/ποι Γ. Καμίνη), Παναγιώτης Γιάχος (εκ/πος Ο.Κωνσταντινόπουλου), Γιάννης Κούτσης (εκ/πος Γ. Ραγκούση), Παναγιώτης Κωστόπουλος(εκ/πος Α. Πόντα)

Όπως ανακοινώθηκε από το Πρόεδρο της ΑΕΔΔ καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτο, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, τον διαβεβαίωσαν ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017, αφού, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017).

Ήδη, η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν. Τονίζεται ότι η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr, στον οποία υπάρχουν το κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή http://dpekloges.gr/site/ethelontes/, η φόρμα που συμπληρώνει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του, καθώς και σχετικές με τη συμπλήρωσή της  οδηγίες.

Όλα τα μέλη της ΝΟΕ δεσμεύτηκαν ότι θα λειτουργούν με Απόλυτη Διαφάνεια και θα γίνεται αν απαιτηθεί εξαντλητικός διάλογος ώστε όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται με ομοφωνία. Έγινε καταρχάς συζήτηση για τη χωροθέτηση των Εκλογικών κέντρων στο Ν. Αχαΐας. Η ΝΟΕ Αχαΐας απευθύνει προσκλητήριο για μαζική συμμετοχή εθελοντών σε εφορευτικές επιτροπές και στη ψηφοφορία σε όλους τους πολίτες της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης την ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.