HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

SUPER CUP ΑΧΑΪΑΣ σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων

Σήμερα στις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 με τον ...

Σήμερα στις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας Διαγόρα και τον κυπελλούχο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Ένα παιχνίδι το οποίο για πρώτη φορά θα γίνει στα Καλάβρυτα μετά από απόφαση που έλαβε εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο παίζεται παντού.
Ο φετινός τελικός του Super Cup της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είναι ο 12ος συνολικά από το 2006 όταν ξεκίνησε ο επίσημος αυτός θεσμός ανάμεσα στο πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Α. Για τον πρωταθλητή Διαγόρα West Energy είναι η 4ησυμμετοχή του σε Super Cup (αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό), ενώ ο Κυπελλούχος Αχαΐας, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς
Super Cup. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ο τελικός Super Cup θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα και μόλις η δεύτερη φορά σε γήπεδο εκτός Πάτρας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ο αγώνας Super Cup στα Καλάβρυτα, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στα Καλάβρυτα και στο εξαιρετικό, σύγχρονο και ασφαλές Δημοτικό μας Στάδιο, την ερχόμενη Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, τον τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα Σούπερ Καπ Αχαΐας, ανάμεσα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Για πρώτη φορά στην ιστορίας της, η σημαντική αυτή διοργάνωση, θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και την ποιότητα των αθλητικών και πολιτιστικών υπηρεσιών, που παρέχουμε.
Ευχαριστώ την ΕΠΣ Αχαΐας και τον Πρόεδρό της Άγγελο Δανιήλ, για την επιλογή τους αυτή, εύχομαι στις ομάδες καλό αγώνα και επιτυχία και στους πολλούς φιλάθλους, που θα γεμίσουν το Δημοτικό μας Στάδιο, να παρακολουθήσουμε έναν υπέροχο αγώνα, αντάξιο του ερασιτεχνικού αθλητικού πνεύματος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ κος ΔΑΝΙΗΛ:
«Θεωρώ ότι είναι ιδανικό που το παιχνίδι θα γίνει στα Καλάβρυτα. Η θερμοκρασία είναι καλή, το γήπεδο εξαιρετικό και στόχος είναι να γίνει μια γιορτή. Ο δήμος των Καλαβρύτων μας αγκάλιασε και μακάρι να γινόταν το ίδιο και από τον δήμο Πατρέων». 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Θ.ΤΖΟΒΟΛΟΣ
Θύμιος Τζόβολος δήλωσε: «Το μόνο που θα ήθελα από τις ομάδες είναι να δείξουν αθλητικό σεβασμό και να μη γίνουν έκτροπα, διότι στο παιχνίδι βρίσκονται και μικρά παιδιά. Είναι τιμή μας που το παιχνίδι θα γίνει στα Καλάβρυτα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.