HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ με τμήματα χορού, θεάτρου, χορωδίας και ζωγραφικής

ΣΤΕΓΗ ΠΑΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ" Για τη Στέγη η καινούρια χρονιά ξεκίνησε !!! Παλαιά κα...

ΣΤΕΓΗ ΠΑΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ"
Για τη Στέγη η καινούρια χρονιά ξεκίνησε !!! Παλαιά και νέα μέλη έχουν κατακλύσει τα εντευκτήρια της και γράφονται στα τμήματα χορού, στη θεατρική ομάδα, στο τμήμα ζωγραφικής ,της χορωδίας και σε τόσα άλλα που θα λειτουργήσουν την νέα σεζόν στη Στέγη. 
Ο πρόεδρος της Στέγης κος Φραντζής Παναγιώτης πολλές φορές μας έχει δηλώσει ότι η Στέγη λειτουργεί ομαδικά σαν μια μεγάλη παρέα ,σαν μια μεγάλη οικογένεια. Μας αποδεικνύεται έμπρακτα αυτό αν σκεφτεί κανείς πως είναι ο μόνος σύλλογος που ξεκίνησε τη νέα σεζόν με μια συνέλευση μελών. Εκεί έγινε αποτίμηση των πεπραγμένων από τον πρόεδρο , και σχεδίασαν όλοι μαζί τη νέα χρονιά. 
Ο πυρετός της έναρξης της νέας χρονιάς όμως δεν εμπόδισε τα μέλη της Στέγης να επισκεφθούν εν όψει του εορτασμού "των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017", το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας στις 24/9/2017.Εκεί θαύμασαν τα σπουδαία ευρήματα της περιοχής μας και έτυχαν μιας καταπληκτικής ξενάγησης από τον αρχαιολόγο κο Μόσχο Ιωάννη. 
Η αεικίνητη Στέγη όπως φαίνεται και όπως μας έχει δηλώσει ο κος Φραντζής Παναγιώτης μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις αυτή την χρονιά. Αν και εσείς θέλετε να ταξιδέψετε μαζί τους σ΄ αυτό το υπέροχο ταξίδι μέσα στο πολιτισμό και την παράδοση με εκδηλώσεις , με δράσεις αλλά και με πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν έχετε παρά να πάτε Παρθενίου 18 (ενοριακό κέντρο Αγίου Νικολάου) , να γραφτείτε και να γίνεται μέλη της .
Εγγραφές γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00 - 21.00. Καλή και δημιουργική χρονιά Στέγη !!!

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.