Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σταυρός 18 μέτρων θα τοποθετηθεί στην περιοχή Σελινούντα Αιγίου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αγόρασε έκταση στην περιοχή Σελινούντα Αιγίου, σε περίοπτη θέση, προκειμένου να ανεγερθεί στ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αγόρασε έκταση στην περιοχή Σελινούντα Αιγίου, σε περίοπτη θέση, προκειμένου να ανεγερθεί στο σημείο αυτό ο Σταυρός ύψους 18 μέτρων ο οποίος το βράδυ θα φωτίζεται με φωτοβολταϊκά και θα είναι ορατός από όλο σχεδόν το Αίγιο .
Στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει: 
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορούμε τους πιστούς μας ότι, έπειτα από έντονη αναζήτηση ενός και πλέον έτους, η Ιερά Μητρόπολή μας αγόρασε έκταση στην περιοχή Σελινούντα Αιγίου, σε περίοπτη θέση, προκειμένου να ανεγερθεί στο σημείο αυτό ο Τίμιος Σταυρός ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, δοξολογίας και ευχαριστίας προς τον Τριαδικό Θεό διά την σωτηρία της πόλεως του Αιγίου από τον καταστροφικό σεισμό του 1995. Αναμένεται πλέον η εκπόνηση των σχεδίων καθώς και η υλοποίηση του όλου έργου. 
Παρακαλούμε λοιπόν θερμά, κατανοώντας το μέγεθος της οικονομικής κρίσεως που διερχόμεθα, κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας, να συμβάλλουμε όλοι μαζί οικονομικώς για την υλοποίηση του έργου. 
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει, μπορεί να κάνει την κατάθεσή του στον ανοιχθέντα για το σκοπό αυτό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5513-020857-256. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.