HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΡΝΕΣΙ: ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε μια εξαιρετική βραδιά, άρτια οργανωμένη και σένα πανέμορφο σημείο του Κερνεσίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρ...

Σε μια εξαιρετική βραδιά, άρτια οργανωμένη και σένα πανέμορφο σημείο του Κερνεσίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου της Άνω Κλειτορίας. Είναι ο χώρος του παλιού σχολείου που ο υπερδραστήριος σύλλογος με πολύ μεράκι έφτιαξε και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπήλιος Μπαλαφούτας "Το ακατόρθωτο έγινε κατορθωτό. Το ανέφικτο που έγινε εφικτό. Το όραμα έφτασε στην πραγμάτωση."
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Καβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κ. Καρράς, ο Πρόεδρος της Δ.Επ Σπηλαίων Λιμνών κ. Δουκλιάς, η βοηθός Δημάρχου κ. Παπαδάτου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Βαρβιτσιώτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών κα Χασαποπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμού κ. Χριστοδουλόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτορίας κα Παπουτσή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-δροβολοβιτών-Δεσινιωτών κος Νικολόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοτάνης κα Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πλανητέρου κος Μηλιτσόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκούριας κος Μούσιος, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας αρχαίος Κλείτωρ κος Καμπέρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ίππων Κλειτορίας κος Θωμάς, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κος Κακκαβάς, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κος Τσάμης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Εντυπωσιακά ήταν τα χορευτικά του συλλόγου Καρνεσίου, Κλειτορίας και Λυκούριας
Δείτε φωτό και βίντεο:  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.