HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Με τη Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός! Τη Ριέκα από την Κροατία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Champions League, με μοναδι...

Με τη Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός!
Τη Ριέκα από την Κροατία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Champions League, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι νταμπλούχοι Κροατίας απέκλεισαν στον δεύτερο προκριματικό γύρο με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία (2-0, 1-5) και έκανε την έκπληξη στον τρίτο γύρο απέναντι στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0). 
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη στις 15 ή 16 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στο «Στάντιον Ρουγέβιτσα» (8.300 θεατές) της Ριέκα.
Tέλος ο ΑΠΟΕΛ που πανηγύρισε σημαντική πρόκριση εις βάρος της Βιτορούλ, κληρώθηκε να κοντραριστεί με τη Σλάβια Πράγας, ενώ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Νάπολι - Νις και Χόφενχαϊμ - Λίβερπουλ.  

Την Κλάμπ Μπρίζ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ήταν τυχερή που απέφυγε να κληρωθεί με τη Μίλαν, όμως και πάλι το έργο της για είσοδο στα group του Europa League είναι δύσκολο καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπρίζ.
Oι Βέλγοι ήταν θεωρητικά ο πιο βατός αντίπαλος, μετα την Αούστρια Βιέννης, για τους «κιτρινόμαυρους» αγώνων.
Το θετικό της υπόθεσης για την "Ένωση" είναι πως θα αγωνιστούν πρώτα στις Βρυξέλλες στις 17 Αυγούστου και έπειτα θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου. 
Η Μπριζ τερμάτισε δεύτερη πέρυσι στο πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League αποκλείστηκε από τη θεωρητικά ασθενέστερη Μπασάκσεχιρ, φέρνοντας 3-3 στο Βέλγιο (από 2-0 στο 20’) και χάνοντας 2-0 στην Τουρκία. 

Δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μπιλμπάο!
Η κληρωτίδα δεν έκανε το χατήρι στον Παναθηναϊκό, που θα έχει ένα δύσκολο έργο στα play offs του Europa League, αφού οι «πράσινοι» θα βρουν απέναντι τους την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 
Δύσκολος θα είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League αφού οι «πράσινοι»  ήταν άτυχοι και κληρώθηκαν με την καλύτερη ομάδα που μπορούσαν να τύχουν.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 17 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στην Ισπανία στις 24 του ίδιου μήνα.

Στα «μαλακά» ο ΠΑΟΚ, κληρώθηκε με την Εστερσούντ!
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χαμογελά για την κλήρωση του Europa League, καθώς θα αντιμετωπίσει την σουηδική Εστερσουντ, που φέτος βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
Η Όστερσουντ δεν έχει παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πέρσι πήρε τον πρώτο της τίτλο, πανηγυρίζοντας το κύπελλο Σουηδίας. Στην δεύτερη προκριματική φάση απέκλεισε τη Γαλατασαράι, επικρατώντας με 2-0 στη Σουδία, ενώ το δεύτερο ματς στην Τουρκία ήρθε ισόπαλο 1-1. Στον τρίτο προκριματικό γύρο απέκλεισε σχετικά εύκολα τη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο με δύο νίκες (1-0, 2-1).
Προπονητής της είναι ο Άγγλος Γκρέιαμ Πότερ, ενώ στο ρόστερ της υπάρχει ο ομογενής αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Η Έστερσουντ θα γίνει η πρώτη ομάδα από τη Σουηδία, που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης. 
H πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 17 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός στη Σουηδία είναι προγραμματισμένος για τις 24 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.