HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ

Στην τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ. Πρόκειται για μια επιτροπή που ασχολείται με τις Μ...

Στην τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ. Πρόκειται για μια επιτροπή που ασχολείται με τις Μικτές ομάδες και τις Εθνικές ομάδες, ενώ ο ίδιος θα αναλάβει πιθανότατα την Εθνική Ελπίδων. Αναλυτικά οι επιτροπές:
Οικονομικών Θεμάτων: Πρόεδρος ο κ. Λασκαράκης, μέλη οι κ. Τόκας, Σακελλάρης, Καλόγηρος, Φραντζής.
Διοργανώσεων: Πρόεδρος ο κ. Ψαρρόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Δημητρίου, μέλη οι κ. Διακοφώτης, Σιδέρης, Μπουχλαριώτης, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης.
Τεχνική: Πρόεδρος ο κ. Παπαχρήστος, αναπληρωτής ο κ. Βρακάς, μέλη οι κ. Δανιήλ, Κυρζόπουλος, Πανίδης, Τρομπούκης, Παπατζήμας.
Ποδοσφαίρου Γυναικών: Πρόεδρος ο κ. Χατζησαρόγλου, αναπληρωτής ο κ. Κατσανάκης, μέλη οι κ. Γεωργόπουλο, Χατζηπαντελής, Φεργαδιώτης, Στραβόλαιμος, Κλώντζας.
Ιατρική: Πρόεδρος ο κ. Αντωνίου, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, μέλη οι κ. Βούρβαχης, Μολυβάς, Μουρτζίλας, Ρούσσης και η κ. Χριστοφοράτου.
Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Πρόεδρος ο κ. Διακοφώτης, αναπληρωτής ο κ. Γιαρένης, μέλη οι κ. Πατερας, Ηλιάδης, Φρέρης, Νικόπουλος, Σοβατζής.
Ασφαλείας και Γηπέδων: Πρόεδρος ο κ. Κιουπτσίδης, αναπληρωτής ο κ. Παπασταμάτης, μέλη οι κ. Αποστόλου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Χουλιάρας, Ιγνατιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.