HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 4/8/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρώ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών για υπεξαίρεση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στα Μοιρέικα Αχαΐας, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 80χρονη ημεδαπή έξω από την οικία της και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, με 5.000 ευρώ που είχε περασμένο στη μέση της.

Σύλληψη  τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 28 και 34 ετών, καθώς και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος αλλοδαπός,  υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπής για ρευματοκλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 50χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, σε καφενείο ιδιοκτησίας του συζύγου της, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος, διαπιστώθηκε ότι το ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου αλλοδαπού για Νομοθεσία περί όπλων και παρεμπόριο
Κατασχέθηκαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών τριάντα επτά  ζεύγη αθλητικών υποδημάτων, τα οποία δράστης, που αναζητείται, διέθετε προς πώληση. Μαζί με τα παπούτσια, οι αστυνομικοί βρήκαν σε σακούλα δυο κινητά τηλέφωνα και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι δύο εκατοστών.

Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίζεται δικογραφία για αιφνίδιο θάνατο, 91χρονου ημεδαπού, ο οποίος απεβίωσε χθες το βράδυ κατά τη μεταφορά του από συγγενικό του πρόσωπο, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Πάτρα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.