Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστική Πρωτεύουσα το Σκεπαστό

Εντυπωσιακή, για ακόμα μια χρονιά η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 το βράδυ, στο ...

Εντυπωσιακή, για ακόμα μια χρονιά η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 το βράδυ, στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο.  Ενενήντα χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, πρόσφεραν ένα δίωρο μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους και αυτή τη χρονιά, καθώς και τους γονείς  για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν προς το Σύλλογο Σκεπαστού, το δάσκαλο του χορευτικού κ. Χρηστό Γιαννόπουλο για τη συνεργασία, δίνοντας το επόμενο ραντεβού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ιερείς της περιοχής μας, ο βοηθός Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Λιακόπουλος και Ευθύμιος Φλογεράς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" κ. Γεωργία Χασαποπούλου, ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Νίκος Κυριαζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Κοντά τέσσερις δεκαετίες τώρα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Σκεπαστού, είναι μια ζωντανή απόδειξη οτι οι ενωμένες παρέες, δημιουργούν ιδέες και τις ιδέες αυτές τις μετουσιώνουν σε πολιτισμό, παιδεία, παρακαταθήκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί μέσα στα τόσα πολλά και αξιοζήλευτα που κάνουν, μεταλαμπαδεύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας και στις νεότερες γενιές και έτσι δημιουργούν μια "σκυταλοδρομία" πολιτιστικών δράσεων. Δίκαι λοιπόν ο τίτλος της πολιτιστικής πρωτεύουσας στο Σκεπαστό.    



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.