HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με τεσσάρα ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 4-0 του Πανελευσινιακού, σε ένα αδιάφορο βαθμολικά παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί....

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 4-0 του Πανελευσινιακού, σε ένα αδιάφορο βαθμολικά παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί.
Με το καλημέρα ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι, μετά από σουτ του Μπρους στο 4'. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, απειλώντας με τους Τσιλιγκίρη στο 11', Σκαρτσίλα στο 35' και Κρητικό στο 37', αλλά ο Γκόμες δήλωνε παρών. Το γκολ ήρθε στο 45' με τον Κρητικό να εκμεταλλεύται τη σέντρα του Τσιλιγκίρη.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Σπανού έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα. Ο Κρητικός βρέθηκε στην περιοχή, κάνοντας από κοντά το 2-0 στο 52'. Στο 55' έγινε το 3-0 με σκόρερ το Σκαρτσίλα. Στο 69' λίγο οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τέταρτο τέρμα, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπούζα. Αυτό έγινε στο 82'. Ο Γκόμες απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Τσιλιγκίρη, με τον Γκούφα να παίρνει το ριμπάουντ, γράφοντας το 4-0.
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα για τον Παναιγιάλειο, οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League του Αιγιώτη τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου (λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 18του χρόνια) και του Βασίλη-Ιάσονα Τσουρή, που ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.
Σκόρερ: 45’, 52’ Κρητικός, 55’ Σκαρτσίλας, 82’ Γκούφας,
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Γκόμες, Γραικός, Αρναούτογλου (53’ Παλιάτσιος), Κολόκας, Τσούπρος, Κοτσόκολος (46’ Παλαιολόγος), Κορομηλάς (46’ Ζέλιος), Πάσχος, Μουστάκης, Στόγιος, Σταματάκης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασίου, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας, Μωυσίδης (59’ Μπούζας), Καζναφέρης, Μπρους (62’ Τσουρής), Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.