Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έφτασε πριν από λίγα λεπτά στην Αθήνα. Ο Παναγιώτατος  θα συμμετάσχει ως ομιλ...

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έφτασε πριν από λίγα λεπτά στην Αθήνα. Ο Παναγιώτατος  θα συμμετάσχει ως ομιλητής στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σχηματάρι, με σύνθημα «Καθαρός Ασωπός – Από την ιδέα στην πράξη».
Το πρωί της Τρίτης ο Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην  Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Οι εκδηλώσεις, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, περιλαμβάνουν ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Την Κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα της Τρίτης, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργοί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα ομιλήσει, επίσης, στην πρώτη σύνοδο του Concordia Summit στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 και 7 Ιουνίου.
Στη σύνοδο θα μιλήσουν, επίσης, ο τέως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Τζόσεφ  Μπάιντεν, ο τέως πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και πολλοί ακόμη ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων.
Η φωτογραφία είναι του Πρωτ. Ελευθερίου Χρυσοχόου και τον ευχαριστούμε θερμά  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.