HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ACHAIA FEST – ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΡΙΩΝΑ»

Αστροβραδιά με τηλεσκόπια, την παγκόσμια κινηματογραφική επιτυχία «Άθικτοι», μουσικοκινητική και εργαστήριο μαγειρικής για τους μικρούς ε...

Αστροβραδιά με τηλεσκόπια, την παγκόσμια κινηματογραφική επιτυχία «Άθικτοι», μουσικοκινητική και εργαστήριο μαγειρικής για τους μικρούς επισκέπτες καθώς και νησιώτικους χορούς από τον Πολιτιστικό Φορέα «Ροές» περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Achaia Fest 2017 που από την Πέμπτη το βράδυ κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες και μας γνωρίζει τους «Θησαυρούς της Αχαΐας στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να γνωρίσουν από κοντά και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα, να γευτούν αχαϊκές προτάσεις από το street food, να κάνουν πικ νικ στο γρασίδι απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα, να χαλαρώσουν στην lounge tent ακούγοντας χαλαρές μουσικές επιλογές, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον αθλητισμό καθώς στο αθλητικό τμήμα του Achaia Fest 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ομάδες (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) μας περιμένουν καθημερινά με διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.
Η έκθεση είναι ανοικτή από τις 7.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή βράδυ.
Οι συμμετέχοντες παραγωγοί της περιοχής μαζί με τους φορείς ξεπερνούν τους 100.
Το Achaia Fest τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), χορηγοί είναι οι: λουξ plus 'n light, Μύλοι Κεπενού και Βιομηχανία Χρωμάτων- Χημικών ΜΑΧΡΩ, υποστηρικτές οι: Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και Asteriscos Art - Construction.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
Το Achaia Fest 2017 και η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας παρουσιάζουν τις ταινίες:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ (22.00)
 «Άθικτοι»
Η παγκόσμια επιτυχία των Eρίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους Φρανσουά Κλoυζέ και Ομάρ Σι.
(προτείνεται στους σινεφίλ να εφοδιαστούν με πετσέτα ή κουβερτούλα για να απολαύσουν τις προβολές στο γρασίδι δίπλα στο κύμα)
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ (22.00 μ.μ.)
 «Αγάπα με αν τολμάς»
Ένα σαγηνευτικό και ρομαντικό παραμύθι για μεγάλους με την βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Γκιγιόμ Κανέ.
ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΡΙΩΝΑ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας "Ωρίων" συμμετέχει με αστροβραδιά στο Achaia Fest 2017 αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου με έναρξη στις 21:30. Η αστροβραδιά θα περιλαμβάνει αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια του "Ωρίωνα" όπου το κοινό θα παρατηρήσει τον πλανήτη Δία, τον πλανήτη Κρόνο, το μεγάλο σμήνος του Ηρακλή, το δακτυλιοειδές νεφέλωμα και άλλα ουράνια αντικείμενα.
Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί ουρανογραφία οπότε με τη χρήση ενός πράσινου laser το κοινό θα περιηγηθεί στον νυχτερινό ουρανό, στα ονόματα και τα χαρακτηριστικά των αστεριών, τις μορφές και την ιστορία των αστερισμών και των άλλων ουράνιων αντικειμένων που είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού.
Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Με την επιμέλεια των ειδικών συνεργατών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ (7.30 - 9.30 μ.μ.)
Εργαστήριο μουσικοκινητικής, «Πήραν τα πόδια μου φωτιά»
Εργαστήριο μαγειρικής, «Η μυστική ζωή των υλικών»
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ (7.30 - 9.30 μ.μ.)
Εργαστήριο Θεατρικού παιχνιδιού, «Φώτα παρακαλώ»
Εργαστήριο κατασκευής, «Ώρα για παγωτάκι». Την Κυριακή τελευταία μέρα της έκθεσης πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες.
ΧΟΡΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Πολιτιστικός Φορέας «Ροές» παρουσιάζει Νησιώτικους χορούς.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδας «Ο Φίλερης» παρουσιάζει Πελοποννησιακούς χορούς.
SPORTS
Στο αθλητικό τμήμα του Achaia Fest 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ομάδες μας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) σας περιμένουν καθημερινά με διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.