Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το 2018 αλλάζει η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Πάτρας

Στον αστερισμό των ριζικών κυκλοφοριακών αλλαγών μπαίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 η Πάτρα . Αλλαγές που φέρνουν μαζί τους η ολοκλήρωση...

Στον αστερισμό των ριζικών κυκλοφοριακών αλλαγών μπαίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 η Πάτρα . Αλλαγές που φέρνουν μαζί τους η ολοκλήρωση διάνοιξης της Κανακάρη και της  Mικρής περιμετρικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος,  το 2018 θα βρει την Πάτρα να βιώνει σημαντικές αλλαγές ως προς την κυκλοφορία με την αντιδρόμηση  της Κανακάρη να τίθεται σε ισχύ ( έξοδος προς εθνικής οδό).

Παράλληλα το ίδιο διάστημα θα τεθεί σε ισχύ η αλλαγή κατεύθυνση κυκλοφορίας της Κορίνθου, η οποία θα γίνει είσοδος και γι’ αυτό είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στον απαιτούμενο για τα νέα δεδομένα κόμβο κυκλοφορίας  .

Σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα όσα ισχύουν σήμερα είναι και αυτή που αφορά σε μετατροπή της οδού Αγίας Σοφίας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης (άνοδος – κάθοδο) από το ύψος της οδού Αθηνών έως την Κορίνθου.

Σε δεύτερο χρόνο θα ξεκινήσει – μετά την εξασφαλισμένη ένταξή της στα ευρωπαϊκά προγράμματα – η πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος η οποία αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της πόλης αλλά και ανακατατάξεις στα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα στην αγορά ακινήτων και τις μισθώσεις αυτών ιδιαίτερα στο κομμάτι του εμπορικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.