Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από έκρηξη στη Γερμανική πρεσβεία στη Καμπούλ

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 90 τραυματίστηκαν κι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία από την ισχυρή έκρηξη που έπληξε σήμ...

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 90 τραυματίστηκαν κι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία από την ισχυρή έκρηξη που έπληξε σήμερα το πρωί, το κέντρο της Καμπούλ, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Υγείας στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.
"Δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των μελών του προσωπικού της γερμανικής πρεσβείας έπειτα από την ανατίναξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη περιοχή των πρεσβειών στην Καμπούλ" δήλωσε στο Reuters η γερμανική πηγή στη αφγανική πρωτεύουσα.
Νωρίτερα, η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι σύμφωνα με την μέχρι τότε ενημέρωση, δεν υπήρχαν νεκροί ή τραυματίες μεταξύ των μελών του προσωπικού της γερμανικής πρεσβείας.
Η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαριέλ ντε Σαρνέζ δήλωσε ότι το κτίριο της γαλλικής πρεσβείας έχει υποστεί ζημίες, ωστόσο μέχρι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα μεταξύ του προσωπικού.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.