Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αθήνα η εξόδιος ακολουθία - Στα Χανιά η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με δημόσια δαπάνη και με τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία πρωθυπουργό θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η εξόδιος ακολο...

Με δημόσια δαπάνη και με τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία πρωθυπουργό θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών ενώ η σορός του πρώην πρωθυπουργού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας. Η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.
Σε ανακοίνωσή της, η οικογένειά του αναφέρει: «Σήμερα στη 01:00 ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν».
«Κορυφαίο πολιτικό ηγέτη» που «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου», χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, ενώ από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.