HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκησε η Ατλέτικο, ελπίζει η Λέστερ

Η Λέστερ παρέδωσε γήπεδο και πρωτοβουλία των κινήσεων στην Ατλέτικο και έφυγε με μια διαχειρίσιμη ήττα που τις αφήνει κάποιες ελπίδες πρ...

Η Λέστερ παρέδωσε γήπεδο και πρωτοβουλία των κινήσεων στην Ατλέτικο και έφυγε με μια διαχειρίσιμη ήττα που τις αφήνει κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Το σκορ αδικεί τους Μαδριλένους.
Η Ατλέτικο κράτησε απόρθητο το «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στη Λέστερ, την οποία νίκησε με το ισχνό αλλά πολύτιμο 1-0 και θα παίξει στη ρεβάνς του «Κινγκ Πάουερ» την ερχόμενη Τρίτη (18/4) έχοντας πλεονέκτημα απέναντι στις «αλεπούδες».
Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό κακό και χαρακτηρίστηκε από μια ανάλογη απόφαση του Έρικσον, ο οποίος στο 27΄ καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκριζμάν από τον Ολμπράιτον, με την παράβαση να έχει σημειωθεί εκτός περιοχής! Ο Γάλλος ήταν ψύχραιμος από τα 11 μέτρα, νίκησε τον Σμάιχελ κι έγραψε την ιστορία αυτής της αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Σάβιτς, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (65΄ Κορέα), Γκάμπι, Φερνάντο Τόρες (75΄ Τομάς), Γκριζμάν
ΛΕΣΤΕΡ (Κρεγκ Σέιξπιρ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουκς, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Μαχρέζ, Οκαζάκι (46΄ Κινγκ), Βάρντι (77΄ Σλιμανί)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.