HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βλέπουν Ευρώπη... ΠΑΟ και ΑΕΚ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτέλεσε και τον Πανιώνιο ο Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στ...

Εκτέλεσε και τον Πανιώνιο ο Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στον Παναθηναϊκό που έπιασε τον σημερινό του αντίπαλο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έβαλε δύσκολα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στους «πράσινους» ο Πανιώνιος, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Λεωφόρο
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Λουντ (46' Ρέις), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (65' Λέτο), Κλωναρίδης (75' Π. Βλαχοδήμος), Μπεργκ. 
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (87' Σαββίδης), Μπεν, Μασούντ, Γεσίλ (65' Λάμπρου). 

Σημαντικό "διπλό" για την ΑΕΚ
Με το γκολ του Αραβίδη -στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα- η «Ένωση»… καθάρισε τη νίκη (0-2) στον «τελικό» με τον Πλατανιά για την είσοδο στα πλέι οφ και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει, πια, για να χάσει, έστω, την 5η θέση! 
Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» είχε ανοίξει, στο ντεμπούτο του, μάλιστα, στην αρχική 11άδα, ο Βινίσιους, στο 18', με τον «δικέφαλο» να χάνει ευκαιρίες και για πιο άνετη επικράτηση, αλλά να αγχώνεται, κιόλας, καθώς από τη μέση και πίσω είχε σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε αρκετές φορές τις σωτήριες επεμβάσεις του Μπάρκα.
 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (74’ Γουνδουλάκης), Πριντέτα (81' Αποστολόπουλος), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης (64’ Σίγκνεβιτς). 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (51' Γιόχανσον), Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (88' Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (63' Αραβίδης), Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.