HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην κυκλοφορία η σήραγγα Κλόκοβας στην Ιόνια οδό

Παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη δίνεται αυτή την ώρα στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα 37 χιλιομέτρων Κλόκοβας-Κεφαλόβρυσο....

Παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη δίνεται αυτή την ώρα στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα 37 χιλιομέτρων Κλόκοβας-Κεφαλόβρυσο.
Η σήραγγα βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι, καθώς και το οδικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που εκτείνεται μέχρι το Κεφαλόβρυσο, συνολικού μήκους 37 χιλιομέτρων.
Όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Κορίνθου, το έργο της Κλόκοβας ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, που προέβλεπε παράδοση τον Αύγουστο. Το έργο της διάνοιξης και της κατασκευής της μεγαλύτερης σήραγγας της «Ιονίας Οδού» στην Κλόκοβα, ήταν από τα πιο δύσκολα, ενώ μετά την παράδοση του οδικού τμήματος στη κυκλοφορία, θα είναι πιο σύντομο και πιο ασφαλές το ταξίδι από το Αντίρριο στα Ιωάννινα και το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.