HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Γάτα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι

Ο Άρης Γάτας , γνωστός από την «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ, βρέθηκε χθες στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο « CLAUD...

Ο Άρης Γάτας, γνωστός από την «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ, βρέθηκε χθες στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN». Στην παρουσίαση που έγινε στο βιβλιοπωλείο LEXIS (Κανακάρη 155-157), του κ. Χρήστου Γιαννίου, τον συντονισμό είχε ο Υπεύθυνος Τύπου της Παναχαϊκής, Φίλιππος Ανδρεόπουλος.
Ο Άρης Γάτας είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που κατόρθωσε να εξασφαλίσει τα τελευταία δύο χρόνια συνεντεύξεις με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και για αυτό το λόγο αποφάσισε να αποτυπώσει την ζωή του Ρανιέρι από την απόλυση του, μετά την τρανταχτή αποτυχία της Εθνικής, μέχρι την κατάκτηση του "ονείρου" με την Λέστερ το 2016.
Στην κατάμεστη αίθουσα του βιβλιοπωλείου “LEXIS” παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, με επικεφαλής τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάκη Κυριακόπουλο.
To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ήταν εκεί με απεσταλμένο τον Γιάννη Τσεντούρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.