HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ρευματοκλοπή, φόλα σε σκυλιά και παράνομη κατοχή ναρκωτικών

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Α...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στο Αίγιο, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 86χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα υποτιθέμενης οικονομικής οφειλής του γιου της, της απέσπασαν τα κοσμήματα που φορούσε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 45 και 50 ετών και μια  26χρονη ημεδαπή, διότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στις οικίες τους στο Πλατάνι Πατρών, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για νομοθεσία περί ζώων συντροφιάς
        Από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, διότι χθες το πρωί ημεδαπή κατήγγειλε ότι έξω από το δημοτικό σχολείο της περιοχής, βρήκε ένα αδέσποτο σκυλί, ξαπλωμένο, το οποίο έβγαζε αφρούς από το στόμα του, έχοντας έντονους σπασμούς και διάρροια. Το ζώο μεταφέρθηκε σε τοπικό κτηνιατρείο, όπου κατέληξε μετά από λίγη ώρα. Δράστης αναζητείται.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 26χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.