HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Δεν έχουν αφήσει λάμπα για λάμπα - Επιστολή Κοντογιάννη στο Α.Τ.Κλειτορίας

Επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Κλειτορίας απέστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας, Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης καταγγέλλοντας...

Επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Κλειτορίας απέστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας, Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης καταγγέλλοντας οτι τα φωτιστικά του χωριού, είναι τρυπημένα από αεροβόλο, με συνέπεια και το χωριό να βυθίζεται στο σκοτάδι αλλά και το κόστος επισκευής τους να ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.
Η επιστολή Κοντογιάννη έχει ως εξής:  
Αξιότιμε κ. Διοικητά,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να φέρω εις γνώση σας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Λυκούρια Καλαβρύτων κατά τον τελευταίο μήνα. 
Εντός του χωριού υπάρχουν σιδερένιοι στύλοι φωτισμού, που φέρουν στρογγυλά φωτιστικά. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του χωριού, τα φωτιστικά είναι τρυπημένα από αεροβόλο, με συνέπεια και το χωριό να βυθίζεται στο σκοτάδι αλλά και το κόστος επισκευής τους να ξεπερνά τις 3.000 ευρώ. 
Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση των υπευθύνων και όπως μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. 
Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.