Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγωνιστική Επιβράβευση Προσπαθειών Σκακιστικού Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ)

Αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση προσπαθειών του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , Αθλητικού Σωματείου με...

Αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση προσπαθειών του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, η μεγάλη συμμετοχή (17 ατόμων) μαθητών και μαθητριών (Νηπιαγωγείων-Δημοτικών-Γυμνασίων) Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στους Προκριματικούς Περιφερειακούς Αγώνες ζατρικίου, που πραγματοποιήθηκαν (12/3/2017) στους πολυτελείς χώρους του εξαιρετικού Ξενοδοχείου “Σήμαντρον” Ελαιώνα Αιγίου.
Πέρα από τους γονείς (που με την παρουσία, το ενδιαφέρον και τα σχόλιά τους δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα), οπό τα Καλάβρυτα συμμετείχαν επίσης οι μικροί μαθητές και μαθήτριες Πανουτσακόπουλος Αρίστος και Παντελής, Δαφαλιάς Αχιλλέας-Παναγιώτης και Κων/νος, Καλογεροπούλου Χριστίνα και Παναγιώτα, Ντόι Αργίλλο και Μαρσέλλο, Μουτσάι Κλάιντι και Κεμάλ, Κέφα Ρετζίνο, Λίτσι Ρέντιαλ,. Ντάνος Ηρακλής, Καραμούζης Χαράλαμπος, Μαρώσης Παναγιώτης, Σινομένου Αιμιλία. 
Μάλιστα, υπήρχαν και Καλαβρυτινές επιτυχίες στη ζώνη των Μεταλίων! Ο Λίτσι Ρέντιαλ κατέκτησε την 1η θέση στα Γυμνάσια, ο Μαρώσης Παναγιώτης την 1η θέση στην Ε' Δημοτικού, η Καλογεροπούλου Παναγιώτα την 2η θέση στα κορίτσια της Δ' Δημοτικού και η Καλογεροπούλου Χριστίνα την 3η θέση στα κορίτσια της Β' Δημοτικού.
Κατά την αποδοχή της τιμητικής Πλακέτας που του απονεμήθηκε από τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, ευχαρίστησε τους Διοργανωτές για αυτή την διάκριση, τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και ειδικά τα παιδιά για τις προσπάθειές των και οραματίστηκε για τον ΣΕΠΟΚΕ συστηματικότερες και πιο οργανωμένες προσπάθειες και στο μέλλον, προς όφελος όχι μόνο του Ζατρικίου και του Αθλητισμού, αλλά και (σφαιρικότερα) του Πολιτισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.