HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρελαίνει κόσμο η Μονακό που απέκλεισε την Σίτι - Όλες οι φάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έκανε ότι ήθελε την Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 3-1 παρότι στο πρώτο ματ...

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έκανε ότι ήθελε την Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 3-1 παρότι στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 5-3, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League χάρη στον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ. «Λίγη» αποδείχθηκε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τελική προσπάθεια και στο δεύτερο μέρος «λύγισε» μετά το 3-1 των γηπεδούχων. 
Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Τζέμερσον, Σίλβα, Μπακαγιόκο, Ζερμέν (90’ Ντιράρ), Σιντιμπέ, Μεντί, Ραγκί (70’ Τουρέ), Λεμάρ, Εμπαπέ (81’ Μουτίνιο). 
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Καμπαγέρο, Σανιά, Στόουνς, Κολάροφ, Κλισί (84’ Ιεανάτσο), Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, Σίλβα, Ντε Μπρούιν, Σανέ, Αγουέρο. 


Monaco VS Manchester City 3-1 - All Goals... από mohtv
Πέρασε η Ατλέτικο την καλύτερη... Λεβερκούζεν
Η Λεβερκούζεν είχε τεράστιες ευκαιρίες να πάρει μια νίκη και σίγουρα να δώσει ενδιαφέρον στο ματς, με δεδομένο το 4-2 της Ατλέτικο στο πρώτο ματς, και το τελικό 0-0 είναι άδικο για τους Γερμανούς. Ο Γιαν Όμπλακ έκανε τεράστιο ματς με καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ναι μεν οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τεράστιο προβάδισμα με το εκτός έδρας 4-2 του πρώτου αγώνα, αλλά η εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν αποκαρδιωτική. Η τετραπλή ευκαιρία της Λεβερκούζεν στο 68’ θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα highlight όχι μόνο στο φετινό, αλλά και στην ιστορία του θεσμού, με τον Όμπλακ να κάνει τρεις αποκρούσεις, σε σουτ του Μπράντ και δύο του Φόλαντ μέσα σε ελάχιστα δεύτερα και τον Τσιτσαρίτο να στέλνει την μπάλα άουτ στην τελευταία προσπάθεια. 
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βρσάλικο, Γοδίν, Χιμένες, Λούκας, Σαούλ, Τόμας Πάρτεϊ, Κόκε, Καράσκο, Γκριεζμάν, Κορέα (65’ Γκαϊτάν) 
Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Γεντβάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκαρντλίνγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (87’ Αράνγκις), Μπραντ (78’ Μπέιλι),Τσιτσαρίτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.