HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράνομα όπλα, ξυλοδαρμός και ένα... κλεμμένο φουσκωτό

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλεί...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος από 04/03/2017 έως 05/03/2017, αφού παραβίασε γκαραζόπορτα οικίας 63χρονου ημεδαπού στο Ακταίο Ρίου, αφαίρεσε ένα φουσκωτό σκάφος μαζί με τρέιλερ αξίας 12.000 ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, καθώς και ένα κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών  για απλή σωματική  βλάβη
Από τους αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 18, 19, 26 και 27 ετών,  οι οποίοι χθες το μεσημέρι στην Πάτρα χτύπησαν με γροθιές στην πλάτη ένα 26χρονο ημεδαπό έξω από την οικία του λόγω προσωπικών τους διαφορών.  Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδία μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι δράστες αναζητούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.