HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Μένουν τα... χαμόγελα για την εμφάνιση

Μετά από τέσσερα επιτυχή αποτελέσματα, τα Καλάβρυτα υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ομάδα του Δαβουρλή Κ.92. Παρά το γεγον...

Μετά από τέσσερα επιτυχή αποτελέσματα, τα Καλάβρυτα υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ομάδα του Δαβουρλή Κ.92.
Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ένα στιγμιαίο λάθος στο 8’, όταν η άμυνα άφησε αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή τον υψηλότερο παίκτη των φιλοξενούμενων και εκείνος δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Από εκεί και έπειτα μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους το παιχνίδι ισορρόπησε και τα Καλάβρυτα ξεκίνησαν με αισιοδοξία την επάληψη. Ωστόσο κάτι οι χαμένες ευκαιρίες με τον Αλευρίτη που το σουτ του στο 68΄πέρασε παράλληλα του δεξιού κάθετου δοκαριού του τερματοφύλακα του Δαβουρλή, κάτι η αστοχία του Ντιουφ και του Γιώργου Αναγνωστόπουλου οι παίκτες του Νίκου Γιαννόπουλου δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.
Έτσι μοιραία στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ένα λάθος γύρισμα του Ντιουφ στον τερματοφύλακα Γιάννη Λέση που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές επεμβάσεις, έδωσε το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο στάδιο Καλαβρύτων.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν: Λέσης, Δημόπουλος, Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Ντιουφ, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος (Τσαβαλάς), Κουτρουμάνης, Κανελλόπουλος, Αναγνωστόπουλος Θ. (Βελάνας), Αναγνωστόπουλος Γ. (Μπαχάς)




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.