HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Τούρκοι απειλούν να ακυρώσουν τη συμφωνία στο προσφυγικό

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι απέναντι στην Ευρώπη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να διαμηνύει ότι ...

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι απέναντι στην Ευρώπη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να διαμηνύει ότι η τουρκική κυβέρνηση μπορεί να ακυρώσει την συμφωνία για το προσφυγικό. 
Ο κ. Τσαβούσογλου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στην ακύρωση της ομιλίας του στο Ρότερνταμ αλλά και την προσφυγική συμφωνία.
«Η συμφωνία επανεισδοχής θα ακυρωθεί εκ των πραγμάτων. Ήδη δεν την εφαρμόζουμε. Εκείνοι κωλυσιεργούν με τις θεωρήσεις. Υπάρχει η συμφωνία για το προσφυγικό της 18ης Μαρτίου... Ήδη δεν εφαρμόζουμε την συμφωνία επανεισδοχής. Στο εξής δεν θα εφαρμόζουμε ούτε τη συμφωνία για το προσφυγικό. Δηλαδή το αξιολογούμε. Αν δεν υλοποιηθούν αυτοί οι όροι (σ.σ. η κατάργηση των θεωρήσεων) θα πάψουμε το συντομότερο να την εφαρμόζουμε» είπε ο Τσαβούσογλου, και συμπλήρωσε: «Όλα είναι στο χέρι μας. Μπορούμε να πούμε ότι από σήμερα δεν την εφαρμόζουμε και τελειώνει, αυτό είναι. Μπορούμε να τη σταματήσουμε μονομερώς. Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.