Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Μόσχα ο Νίκος Μαγκαφάς για την τουριστική προβολή των Καλαβρύτων

Στη Μόσχα βρίσκεται ο βοηθός Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς εκπροσωπώντας τον Δήμο Καλαβρύτων και την Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Πρ...

Στη Μόσχα βρίσκεται ο βοηθός Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς εκπροσωπώντας τον Δήμο Καλαβρύτων και την Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου στην παγκόσμια έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα. 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μοιράστηκε τουριστικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή με σκοπό την προβολή της περιοχής διεθνώς και κυρίως στη ρωσική τουριστική αγορά.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Έλληνας πρέσβης Ανρέας Φρυγανάς, ο οποίος διοργάνωσε στην Πρεσβεία δεξίωση για την ελληνική αντιπροσωπεία.
Ο κύριος Μαγκαφάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με τον κ. Πρέσβη όσο και με υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού για τις προοπτικές τουριστική ανάπτυξη και προβολής του τόπου μας στην διεθνή αγορά. 

Η έκθεση ΜΙΙΤ
Η Διεθνής Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο. Η έκθεση πραγματοποιείται από το 1994 και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής  Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, η έκθεση συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών.
Το 2016 συμμετείχαν στη “MITT” περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 182 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν 28.000 άτομα, το 75% των οποίων προέρχονταν από ταξιδιωτικά πρακτορεία από 77 ρωσικές περιφέρειες. Η “MITT” προσελκύει όχι μόνο τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας, αλλά και εκπροσώπους από τη διεθνή τουριστική αγορά.

Αύξηση στο 30% στις επισκέψεις Ρώσων τουριστών 
Όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ. Γιώργος Μαυρομμάτης, στέλεχος του γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, σχεδόν 900.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2016, αριθμός αυξημένος κατά 30℅, σε σχέση με το 2015, ενώ οι κρατήσεις σήμερα διαμορφώνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με την αντίστοιχη, περυσινή περίοδο.  «Η συνολική αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία στην Ελλάδα ανήλθε στο 30% σε σύγκριση με το 2015, προσεγγίζοντας τις 900.000», είπε ο κ. Μαυρομμάτης στο συνέδριο «Άνοιξη-Καλοκαίρι ’17», που διοργανώθηκε από τον tour operator Coral Travel και Sunmar.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.