HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε συγκινησιακό κλίμα οι συναντήσεις των Ομογενών μας, με τον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στο Σικάγο, βρίσκονται από την Τρίτη, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρ...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στο Σικάγο, βρίσκονται από την Τρίτη, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, οι οποίοι θα παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας, ως προσκεκλημένοι των ομογενών μας.
Χθες βράδυ ώρα Ελλάδος συναντήθηκαν και γευμάτισαν με τους συμπατριώτες μας στο Σικάγο και τον Σύλλογο Καλαβρυτινών Σικάγο "η Αγία Λαύρα" μέσα σε θερμό και συγκινησιακό κλίμα.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Ελληνικό στέκι του Σικάγο "Greece Islands".
Οι συμπατριώτες μας στην μακρινή Αμερική που ζουν με την φλόγα της πατρίδας και την κρατούν άσβεστη, μετέφεραν στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" την μεγάλη τους χαρά και τιμή για την παρουσία κοντά τους, του Μητροπολίτη και του Δημάρχου των μαρτυρικών και ιστορικών Καλαβρύτων.  
Μητροπολίτης και Δήμαρχος αφού παραβρεθούν στις επετειακές εκδηλώσεις των ομογενών μας για την Εθνική επέτειο, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Μαρτίου.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.