HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σίσσυ Παυλοπούλου στην Πάτρα

Μια σημαντική εκδήλωση για τη Γυναίκα στα πλαίσια του Εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας   "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Μια σημαντική εκδήλωση για τη Γυναίκα στα πλαίσια του Εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 -ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πατρών Μια εκδήλωση Τιμής για τη Γυναίκα από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών 
Θα τιμηθούν οι κυρίες Έλλη Φωτίου,Λίλα ντε Τσάβες και Μαρία Νεγρεπόντη -Δελιβάνη. Μια πολύ σημαντική εκδήλωση Τιμής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στις 7 το Απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο "ΑΠΟΛΛΩΝ" της Πάτρας, με τίτλο:
"Γυναίκες της Ελλάδας-Γυναίκες της Ανθρωπότητας", από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, για να τιμηθεί η Γυναίκα ,στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, για την τεράστια διαχρονική προσφορά της στην Ανθρωπότητα και να αναδειχθεί ο σημαντικός της ρόλος στις σύγχρονες κοινωνίες.
Για τον λόγο αυτό έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες, από τον χώρο της επιστήμης και της Τέχνης, προκειμένου να τιμηθεί η Γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο και η τεράστια προσφορά της στην ευημερία του Ανθρώπου, μέσα από τη βράβευση τριών Γυναικών, οι οποίες αποτελούν παράδειγμα προσφοράς στο χώρο της κοινωνίας ,της Τέχνης και της Επιστήμης .
Αυτές είναι η Έλλη Φωτίου-Ηθοποιός, η Λίλα ντε Τσάβες- Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Μουσείων (EMF) του Συμβουλίου της Ευρώπης, και η Μαρία Δελιβάνη- Νεγρεπόντη 
πρώην Πρύτανης, Καθηγήτρια Οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Στα πλαίσια αυτά έχει προσκληθεί και θα παραβρεθεί στην εκδήλωση η Πρώτη Κυρία της χώρας, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας και έγκριτη Νομικός κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, όπως και πολλές άλλες επιτυχημένες γυναίκες, που προσφέρουν σημαντικό έργο στο χώρο τους .
Η Κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου,η οποία τιμά με την φιλία της την κ Λίλα Ντε Τσάβες δέχθηκε την πρόσκλησή της να παραστεί στην εκδήλωση βράβευσής της ,στην Πάτρα και μάλιστα πρότεινε να της απονείμει προσωπικά την τιμητική διάκριση
Την υποδοχή των προσκεκλημένων θα κάνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. Έφη Αναλυτή, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας,
Το μήνυμα της Ημέρας θα δώσει η κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, νομικός –σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια Γυναικείοι τοπικοί φορείς θα χαιρετίσουν την εκδήλωση και θα ακολουθήσει ομιλία από την κ. Αθηνά Χριστοπούλου, Παθολόγο-Ογκολόγο, Διευθύντρια Ογκολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τίτλο: "Γυναικεία Πορτραίτα".
Κείμενα και ποίηση θα διαβάσουν ο καταξιωμένος ηθοποιός κ. Στέφανος Ληναίος και η κ. Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και η κ. Ήρα Κουρή, φιλόλογος.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου των Τιμώμενων Γυναικών :της αγαπημένης ηθοποιού .κ. Έλλης Φωτίου, της κ. Λίλας ντε Τσάβες, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Μουσείων (EMF) του Συμβουλίου της Ευρώπης και της κ. Μαρίας Δελιβάνη -Νεγρεπόντη πρώην Πρύτανη, Καθηγήτριας Οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις οποίες και θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις.
Στο τέλος, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πάτρας "Θανάσης Τσιπινάκης" θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η κ. Βάγιας Ζεππάτου.(μουσικός-συνθέτης)
Την εκδήλωση συντονίζει ο τηλεοπτικός παραγωγός Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.