HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 12/3/17

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή 12/3/17 με τοπικές μόνο βροχές και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες.  Κατά ...

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή 12/3/17 με τοπικές μόνο βροχές και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. 
Κατά τη νύχτα όμως και το πρωί, αναμένονται βροχές σε αρκετές περιοχές, ιδίως όσον αφορά τα τμήματα της Εύβοιας. Χιονοπτώσεις τη νύχτα σε περιοχές της Εύβοιας έως και τα 1000μ.
Στην υπόλοιπη χώρα, η ημέρα ξεκινάει με σχετικά καλό καιρό, με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις κυρίως σε τμήματα της Μακεδονίας. Από το μεσημέρι όμως και μετά, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται στη συνέχεια κατά τόπους βροχές και σποραδικές καταιγίδες με έμφαση σε τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Θεσσαλίας καθώς και της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και με επίκεντρο την περιοχή της Ροδόπης. Πάντως, όσον αφορά τα δυτικά τμήματα της χώρας, ο καιρός θα είναι σαφώς καλύτερος.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, με εξαίρεση τη μικρή άνοδο που θα παρουσιάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά, λόγω της υποχώρησης των φαινομένων. Έτσι, οι μέγιστες τιμές αναμένονται στους 12-14 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και έως τους 14-16 βαθμούς στα δυτικά τμήματα. Κάπως χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Τέλος, την Τρίτη οι βροχές θα εντοπίζονται στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη δε θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 12 Μαρ
Λίγα σύννεφα νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.oC / -1 oC  με 12 km/h
Δευ, 13 Μαρ
Συννεφιά το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.oC / 1 oC  με 14 km/h
Τρι, 14 Μαρ
Αυξημένη συννεφιά το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.11 oC / -1 oC  με 7 km/h
Τετ, 15 Μαρ
Συννεφιά το πρωί,  πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.oC / 0 oC  με 8 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.