HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Renault παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2017 (BINTEO)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/2 στο Λονδίνο η Renault Sport Formula 1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο που φέρει την...

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/2 στο Λονδίνο η Renault Sport Formula 1 Team παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο που φέρει την κωδική ονομασία R.S.17.
H γαλλική εταιρεία επέστρεψε το 2016 στην Formula 1 με αμιγώς δική της ομάδα (σασί/κινητήρας), εξαγοράζοντας την Lotus F1.
Το νέο μονοθέσιο είναι στην ουσία το πρώτο που κατασκευάζει η γαλλική εταιρεία μετά την επιστροφή της στην F1 ως κατασκευαστής, μιας και το περσινό βασίστηκε στην Lotus του 2015. Οι σημαντικές αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς που φέρνει το 2017 κάνει τους ανθρώπους της γαλλικής εταιρείας να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το Πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος της Renault Sport Racing, Jerome Stoll, τόνισε πως στόχος της ομάδας για το 2017 είναι η 5η θέση στο Πρωτάθλημα, προσθέτοντας πως κάποιες παρουσίες στο βάθρο είναι μέσα στις δυνατότητες του team.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.