HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Hurriyet: Το τουρκικό λιμενικό «έδεσε» στα Ίμια - Διαψεύδει το Λιμενικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Για διερευνητική «βόλτα» της τουρκικής ακτοφυλακής και πέντε αξιωματούχων στα Ίμια μιλούν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, που συνεχίζουν το επικ...

Για διερευνητική «βόλτα» της τουρκικής ακτοφυλακής και πέντε αξιωματούχων στα Ίμια μιλούν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, που συνεχίζουν το επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες η Άγκυρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής «έδεσε» στις βραχονησίδες των Ιμίων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Ηurriyet, πλοιάριο της τουρκικής ακτοφυλακής, στο οποίο επέβαιναν πέντε Τούρκοι αξιωματικοί, βρέθηκε ανάμεσα στις δύο βραχονησίδες των Ιμίων, όπου έμεινε για δέκα λεπτά και στη συνέχεια οι αξιωματικοί άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο.
Παράλληλα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ένα πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από το τουρκικό πλοιάριο, δηλαδή από την Καλόλιμνο. Στην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν δύο σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής και τρία της τουρκικής.

Διαψεύδει το Λιμενικό τα περί προσέγγισης τουρκικής ακταιωρού στα Ίμια
Σε διάψευση τουρκικών δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων τουρκική ακταιωρός προσέγγισε το πρωί της Τρίτης τα Ίμια, προχώρησε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Στην ανακοίνωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανέφερε ότι «με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες αναφορικά με προσέγγιση τουρκικής ακταιωρού σήμερα το πρωί στα Ίμια, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής γνωρίζεται ότι δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο».
Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση η Ελληνική Ακτοφυλακή υπογραμμίζει ότι «στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.