HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣΑ: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το Αχαϊκό ντέρμπι

Κυπελλούχος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής αναδείχθηκε η Αχαϊκή. Οι Αχαγιώτες επιβλήθηκαν με 3-2 της Παναχαϊκής στα πέναλτι, με την κανονι...

Κυπελλούχος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής αναδείχθηκε η Αχαϊκή. Οι Αχαγιώτες επιβλήθηκαν με 3-2 της Παναχαϊκής στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια και τα πέναλτι να βρίσκουν τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η ψυχωμένη Αχαϊκή αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι, που ήταν και ο στόχος της.
Το κλίμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ήταν εξαιρετικά γιορτινό με τα παιδιά των ακαδημιών να γεμίζουν τις κερκίδες και να φωνάζουν αρκετές φορές ρυθμικά τόσο το όνομα της Παναχαϊκής όσο και της Αχαϊκής.
Το σύνθημα "Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουνε το δικαίωμα να παίζουνε ποδόσφαιρο" ήταν το μότο του Μεγάλου Τελικού.
Το μενού περιλάμβανε κλόουν, αλεξίπτωτα, πάρα πέντε χορευτικά και χορό οριεντάλ. Η Διοργάνωση  ήταν Ευρωπαϊκού επιπέδου από την ΕΠΣ Αχαΐας. Ενώ η σέντρα έγινε με την μπάλα να φτάνει στο γήπεδο από αλεξίπτωτο.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που δηλώνει πάντα παρόν σε τέτοιες διοργανώσεις.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.