HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η μεγάλη αίθουσα της Αίγλης Ζαπείου, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλους όσους ήθελαν να παραβρεθούν στην εντυπωσιακή εκδήλω...

Η μεγάλη αίθουσα της Αίγλης Ζαπείου, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλους όσους ήθελαν να παραβρεθούν στην εντυπωσιακή εκδήλωση την Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, χθες 5 Φεβρουαρίου 2017 που κράτησε έως πολύ αργά αφού το κλαρίνο του Δαλιάνη και τα χορευτικά των Λυκουριωτών δεν άφηνε κανέναν ασυγκίνητο... Πάνω από 300 Καλαβρυτινοί, 27 πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, φορείς, εκπρόσωποι του κοινοβουλίου και... νεολαία. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων που δεν παραβρέθηκε γιατί έπρεπε -και πολύ καλώς έκανε- να παραβρεθεί στην χειροτονία του Ιεροδιακόνου Φιλαρέτου στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας, έστειλε χαιρετισμό στον οποίο μεταξύ άλλων τονίζει οτι λυπάται που δεν θα παραβρίσκεται, αν και θα το ήθελε πολύ όπως τονίζει και εξάρει την αποδοτική, δημιουργική συνεργασία που έχει ο Δήμος Καλαβρύτων με την ιστορική Παγκαλαβρυτινή Ένωση, μια συνεργασία που την χαρακτηρίζει υποδειγματική και που θα συνεχιστεί ακόμα περισσότερο.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας για την γενικότερη  συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τόπου μας. 
Αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα έγινα στην εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση της Π.Ε. σε νεότερη ενημέρωση...
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:





    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.