HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Απέδρασε" με εντυπωσιακό τρόπο από την Αρκαδία

Σημαντική εκτός έδρας νίκη κατάφερε και πήρε η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε στην Μεγαλόπολη με την Δόξα . Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισα...

Σημαντική εκτός έδρας νίκη κατάφερε και πήρε η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε στην Μεγαλόπολη με την Δόξα.
Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν με 0-2 με τέρματα του Γιάννη Σπανού στο 45’ και του Σιαλμά στο 75’. Η Πατρινή ομάδα είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του ματς, παίζοντας όσο χρειάζεται για να πάρει τη νίκη και απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η Παναχαϊκή, έτσι, έφτασε σε μία άνετη και σημαντική νίκη, συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, διατηρώντας την διαφορά από τους αντιπάλους της και δείχνοντας πλέον ότι έχει την ωριμότητα για να μην ξανά χάσει βαθμό έως στο τέλος της χρονιάς.

Δόξα Μεγαλόπολης: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάνης, Αντώνακας, Πρίκας, Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν.Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Βλάχος, Τσαφταρίδης, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (88’ Μαστραντωνάκης) , Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (79’ Μπιτσάκος), Σπανός (73’ Σιαλμάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.