HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και ΣΚΕΠΑΣΤΟ στις εκλογές της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο ξενοδοχείο "Αστηρ" της Πάτρας οι κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου. Παρόντες...

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο ξενοδοχείο "Αστηρ" της Πάτρας οι κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου. Παρόντες ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Καλαβρύτων, Λεωνίδας Βασιλόπουλος (εκπροσωπεί τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Τάκη Βαρβιτσιώτη που λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί) και ο εκπρόσωπος του Α.Ο.Σκεπαστού Θανάσης Αλεξόπουλος
Οι 111 Πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομάδων της Αχαΐας καλούνται να αναδείξουν την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας
Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν λίγο μετά τις 21:30 μ.μ.
Από τις εκλογές θα προκύψουν 11 μέλη και 3 για την εξελεγκτική επιτροπή, οι οποίοι θα γίνουν σώμα και τις επόμενες μέρες θα προκύψει και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου.
Η δύο παρατάξεις που θα διεκδικήσουν το χρίσμα είναι η «Π.Ε.Σ.» (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Επικεφαλής: Δημήτρης Μπαλαφούτης) και η Π.Α.Σ. (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΝΕΠΕΙΑ Επικεφαλής Άγγελος Δανιήλ).
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με τον απεσταλμένο Γιάννη Τσεντούρο βρίσκεται στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.