HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 4/2/17

Σύλληψη δύο ημεδαπών, για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθησαν χθες (3-2-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρ...

Σύλληψη δύο ημεδαπών, για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθησαν χθες (3-2-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί 28 και 23 ετών, έγκλειστοι των φυλακών Αγίου Στεφάνου, καθότι σε έρευνα που ενήργησε στα πράγματα τους, σωφρονιστικός υπάλληλος, βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, συνολικού μήκους 17 εκατοστών και ένας σιδερένιος λοστός με αυτοσχέδια λαβή, συνολικού μήκους 46 εκατοστών. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ενός ημεδαπού, για ναρκωτικά
Συνελήφθη σήμερα (4-2-2017) τα ξημερώματα, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια, νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.