HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας (24/2/17)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι είχε αφαιρέσει προϊόντα από σουπερμάρκετ. Ο δράστης κατά την έξοδό του από το κατάστημα  ακινητοποιήθηκε από υπάλληλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Σχηματισμός δικογραφίας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και απόπειρας διευκόλυνσης εξόδου από της Χώρα
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, οι οποίοι επιβίβασαν και απόκρυψαν σε επικαθήμενο φορτηγού, δέκα αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρουν έναντι χρηματικής αμοιβής, μέσω του Λιμένα Πατρών, στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα άγνωστος αλλοδαπός δράστης, πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχή της Αττικής,  αφού έλαβε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ από κάθε αλλοδαπό, τους επιβίβασε σε επικαθήμενο, αναφέροντάς τους ότι θα μεταφερθούν στην Ιταλία. Το φορτηγό με το επικαθήμενο κατέφθασε στις (21-2-2017) σε χώρο στάθμευσης εταιρείας μεταφορών στην Πάτρα, όπου και στάθμευσε. Χθες (22-2-2017) το βράδυ υπάλληλος της εταιρείας μεταφορών, άκουσε φωνασκίες να προέρχονται από το επικαθήμενο και ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπού, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ριόλο Κάτω Αχαΐας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (500) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής: μια  πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ), ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (στιλέτο), μία σιδερογροθιά και ένα ξύλινο μπαστούνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.